dilluns, 6 de setembre del 2010

Comencem!

Senyores i senyors, molt bon dia. Avui és dilluns 6 de setembre de 2010. El 250è dia de l’any i en queden 116 dies per acabar-lo i aquí arriba la reflexió matinal número 714 del matí imponent.

Arrenquem al cinquena temporada del matí ImPonent. Sí, sí, la cinquena. Fa cinc anys que compartim tu i jo matins a Ponent.
Enguany, encara més aviat. Cada temporada som més matiners. Abans que els nens i nenes hagin tornat a l’escola nosaltres ja estem al peu del canó.
En aquest primer programa de la temporada podria fer un resum d’aquestes vacances, però, em pregunto, realment hem tingut vacances? Jo he tingut poca sensació de vacances estiuenques i la culpa la té el futbol, amb permís dels nois d’arrans de gespa, que encara van ser més matiners i van començar ara fa una setmana amb la lliga. Doncs, com deia, entre el mundial i la temporada futbolera que cada cop comença més aviat, com nosaltres, sembla que no hi ha hagut aturada estiuenca.
Ens passa, que els qui tenim un parell de setmanes escampades per aquí i un parell de setmanes escampades per allà de vacances anuals, no les sabem aprofitar.
Els primer dies estem com desubicats i quan ens hem fet a la rutina ja estem pensant en què se’ns acaben. Som insatisfets de mena, que hi farem!
El temps també ha estat una mica boig aquest estiu. Hem passat d’unes calorades insuportables a unes fresques que ens feien tornar cap a casa abans d’hora si es que no duies la jaqueta.
Diuen, en tot cas, que aquest any per la crisi, els catalans ens sentim feliços de tornar a la feina. Reconfortats de tenir-ne i que no ens queixem tant com altres temporades.
De tota manera és molt del nostre tarannà arribar de les vacances i mirar al calendari quan és el proper pont o el proper festiu.
No pinta gens malament, ja us ho avanço,el calendari ens pot donar més d’una satisfacció.
Tret de l’11 de setembre que cau en dissabte, tot i que als qui treballeu al comerç, ja us estarà bé.
El 12 d’octubre és dimarts, possibilitat de pont, doncs.
Tot Sants cau en dilluns, ja tenim cap de setmana llarg.
I per la Puríssima podem fer un aqüeducte perquè la Constitució cau en dilluns i la Verge en dimecres.
I per acabar-ho d’adobar la Nit de Nadal i Cap d’Any cauen en divendres.
Ja veieu... Contents de tornar? Sí, i tant! Però si ens toqués la loteria....ai! si ens toqués la loteria!
Benvingudes i benvinguts. Comença la nova temporada del matí ImPonent! Ah! I podreu llegir les reflexions matinals al blog que estrenem aquesta temporada. matiimponent.blogspot.com
Salutacions de Pili Garcia.
Bon dia!

P.D. És dilluns, però és inevitable, pensar ja, en el divendres!

http://www.goear.com/listen/c29a02d/its-friday-im-in-love-the-cure